Esittely ja tilat

Haapajärven jäähallin tilojen & varustelutason esittely

Tavoitteena olla alueensa paras jäähalli


Haapajärven jäähallin tavoitteena on olla alueensa paras ja monipuolisin jäähalli. Edellytykset onnistua tarjoaa hallin modernit tilat ja laitteet.

Totuttua laadukkaammat pukuhuoneet

Haapajärven jäähallissa on joukkueilla käytössään totuttua suuremmat pukuhuoneet. Tämä oli yksi johtoajatuksista hallia suunniteltaessa.

Haapajärven hallissa on neljä pukuhuonetta. Kaksi on varustettu omilla suihkuilla, kahdella on yhteinen yhdeksän suihkun pesutila. Kaikissa pukuhuoneissa on oma vessa.

Haapajärven Kiilojen edustusjoukkueella on oma pukuhuone, jonka yhteydessä myös kuivaushuone ja huoltotilat. Huone on liigakokoa, 52 neliömetriä. Muut pukuhuoneet ovat kooltaan 40 neliötä - siis tilavia. Kussakin pukuhuoneissa on kaiutin, jonka kautta toistetaan hallissa soitettavaa musiikkia ja kuulutuksia. Pukuhuoneissa on myös langallinen verkko.

Kaudelle 2012/2013 saadaan katsomon alle lämmitettyä pukeutumistilaa penkkeineen ja naulakoineen käyttöön yhteensä yli 50 metriä. Tällä hetkellä tila toimii juniori- ja muiden joukkueiden varusteiden säilytystilana erillisin lukittavin häkein. Pukuhuoneet voidaan ottelun erien välillä lukita ulkopuolisilta kulkijoilta.

Tuomareille on oma erillinen pukuhuone, joka on varustettu wc:llä ja suihkulla. Tuomaritilaan on erillinen käynti.

Miellyttävä katsomo & aitiotJäähallin katsomossa on noin 400 erillistä istumapaikkaa ja 100 seisomapaikkaa. Inva-paikkoja on hallin puolella kolme ja ravintolan puolella ikkunan ääressä lisää.

Hallin katsomo on jaettu B- ja C-katsomoihin, jotka ovat molemmissa päädyissä. Keskellä toimitsija- ja jäähyaitioiden takana on A-aitio, jossa istuimet on sijoitettu vielä väljemmin. A-aitiossa ylärivillä on istumapaikkojen vieressä sähköpistorasiat tietokoneita ja videolaitteita käyttäville (media, tuomaritarkkailu, tilastointi, ym.).

Videokuvaajille ja äänitarkkailijoille on varattu leveä tila ylimmältä tasanteelta A-aitiossa. Vierestä löytyy myös voimavirtaa. Hallin VIP-tiloina tärkeissä ottelussa toimivat hallin ravintola ja VIP-tilojen kokoushuone. Näistä tiloista on esteetön näkyvyys jäälle pelitapahtumiin.

Tuoretta suuhunpantavaa ravintola Café LämäristäJäähallin ravintolassa Café Lämärissä on istumapaikkoja noin 60 ja tilaa 110 neliötä.

Isoista ikkunoista voi koko ravintolan pituudelta seurata tapahtumia jäähallin puolella – tai sitten elokuussa katsella ulkoikkunoista myös kisailuja viereisellä urheilukentällä.

Asiakkaiden viihtymisestä huolehtii suuri taulutelevisio, jossa pyörivät tv-lähetykset, myöhemmin tarkkapiirtoisinakin. Ravintolan ajanmukaisessa keittiössä loihditaan pikkunälkään ja vähän isompaankin tuoreita leivonnaisia, pasteijoita ja pizzoja. Ravintolasta saa tilauksesta joukkueille edullisen ja runsaan lounaan tai päivällisen. Kannattaa kokeilla, jos käytte pelaamassa Tuuli Areenalla!

Tuuli Areenalla on B-oikeudet, joten yksityistilaisuuksissa ja otteluissa voidaan sovittaessa tarjota olutta, siideriä, lonkeroa ja viiniä.

Ylelliset VIP-tilat ja saunaTuuli Areenan VIP-tiloissa on 26-paikkainen kokoushuone, tilava pukuhuone, pesuhuone, sauna. Varaa itsellesi upea kokouspaikka, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin!

Nämä VIP-tilat ovat hallin 2. kerroksessa ravintolan takana. Tilavasta kokoushuoneesta kuin myös saunasta on näkymä jäälle. Kokoushuoneessa on käytössä viimeisintä av-tekniikkaa, karaokelaitteet ja langaton kuituliittymä.

Tuuli Areenan saunassa on mukavasti tilaa! Siellä saunoo kerralla ainakin pari ketjullista pelaajia ellei koko joukkue. Löylyjen lomassa voi seurata ikkunan takaa mitä jäällä tapahtuu.


   
Tuuli Areena
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Jäät sulatetaan
 
 Jäädytys alkaa
 
 HPJ Cruisin
Kategoriat